Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

25.12.2017

Opština Inđija donirala tehničku opremu policijskoj stanici

Kako bi pomogla radu policijskih službenika u Inđiji i samim tim unapredila bezbednost građana, Opština Inđija opremila je policijsku stanicu u Inđiji tehničkom opremom u vrednosti oko milion dinara. Operativci inđijskog MUP-a dobili su pancire koje do sada nisu imali, kupljene su kupe, čunjevi, računarska oprema, štampači, digitalni fotoaparati, lampe i druge neophodne stvari za normalno funkcionisanje i rad policijskih službenika.

Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak rekao je prilikom uručenja opreme da je ovo nastavak dobre i intezivne saradnje sa policijskom stanicom u Inđiji. „Ovo što danas vidimo je prva ozbiljnija podrška policijskoj stanici u Inđiji i ona će se nastaviti. Bezbednost naših sugrađana nam je na prvom mestu i u skladu sa svojim ovlašćenjima maksimalno ćemo doprineti da ona bude na najvišem nivou“, istakao je Gak.

U ime policijske stanice opremu je primio načelnik Goran Kostić koji se zahvalio lokalnoj samoupravi na kupovini neophodnih sredstava za rad policijskih službenika. „Oprema će svakako doprineti kvalitetnijem obavljanju naših poslova i zadataka a samim tim i povećanju bezbednosti građana opštine Inđija“, naveo je Kostić.

Kupovina tehničke opreme za policiju realizovana je preko Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Inđija koji je, nakon političkih promena prošle godina, ponovo aktiviran nakon nekoliko godina nefunkcionisanja. Inače, Savet se finansira od jedne trećine prekršajnih kazni koje policijski službenici napišu saobraćajnim prestupnicima na inđijskoj teritoriji.

Slike sa primopredaje možete videti ovde.PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
16 °C 1013 mb 82 % 3 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
PitajteDirektore.aspx
http://www.kzmindjija.com
http://www.rfapv.rs/index.html
/upload/2017/Слике/Разно/Распоред ДДК 18.jpg
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija