Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

10.11.2017

Novi autobusi za kvalitetniji prevoz

Korisnici gradskog javnog prevoza biće daleko zadovoljniji uslugom Laste u narednom periodu, glavna je poruka posle potpisivanja ugovora između Opštine Inđija i Laste koji je oročen na godinu dana. Pored ugovora, obogaćen je i vozni park sa dva nova brendirana autobusa.

Po rečima generalnog direktora Laste Veljka Vukobratovića, problemi koji su postojali u prethodnom periodu u funkcionisanju gradskog prevoza postaće prošlost. „Kao znak pažnje da ćemo ono što obećamo ispunjavati tu su ova dva nova autobusa koja smo danas dovezli. Ja se iskreno nadam da nećemo stati na tome i da će ih biti vrlo brzo još“, rekao je Vukobratović.

Kompanija Lasta bila je najpovoljniji ponuđač na tenderu, i osim najniže cene, lokalna samouprava očekuje kvalitetan i tačan prevoz koji će u potpunosti biti podređen potrebama građana. „Potpisivanjem ugovora sa Lastom pokazujemo da imamo poverenje u prevoznika koji decenijama saobraća na ovom prostoru. Od njih očekujemo da ispunjavanje svih onih uslova navedenih u ugovoru i to je ono što je neophodno za normalno funkcionisanje naše opštine“, naveo je Gak.

Novo rukovodstvo kompanije Laste obećalo je postavljanje „Wi-Fi“ uređaja u svim vozilima, a novi autobusi biće prilagođeni i osobama sa invaliditetom koji do sada nisu imali prilike da budu ravnopravno tretirani u gradskom prevozu. Sve ovi dodatni uslovi pokazuju rešenost opštinske uprave da maksimalno izađe u susret potrebama svih građana Inđije.

Slike sa potpisivanja ugovora i novih autobusa pogledajte ovde.PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
15 °C 1013 mb 88 % 3 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
PitajteDirektore.aspx
http://www.kzmindjija.com
http://www.rfapv.rs/index.html
/upload/2017/Слике/Разно/Распоред ДДК 18.jpg
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija