Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

18.10.2017

Radnicima Doma zdravlja isplaćena sva višegodišnja dugovanja za putne troškove

Isplatom poslednje rate Opština Inđija više ne duguje nijednom radniku Doma zdravlja troškove za gradski prevoz. Ukupno 411 radnika je dobilo sredstva koja se godinama nisu isplaćivala zbog bahatog i neodgovornog ponašanja prethodnog rukovodstva Opštine i Doma zdravlja.


Iako je u razgovoru sa zdravstvenim radnicima napravljen dogovor da se do kraja tekuće godine izmire sva potraživanja, isplata je izvršena mnogo ranije, zahvaljujući pre svega agilnosti opštinskog rukovodstva i domaćinskom ophođenju prema opštinskom budžetu.

Dug prema radnicima koji je zatečen prilikom promene čelnih ljudi lokalne administracije i Doma zdravlja iznosio je 45 miliona dinara.
 
„Kad vidite koje cifre su u pitanju, jasno je svima koliki je to teret bio za opštinu Inđija i samo funkcionisanje Doma zdravlja. U narednom periodu zdravstvena ustanova će daleko lakše funkcionisati i više pažnje će posvetiti podizanju kvaliteta pružanja usluga. Iako je bilo nepoverenja, mi smo ispunili ono što smo obećali, kao što sve do sada ispunjavamo“, zaključio je Vladimir Gak, predsednik opštine Inđija.

Gak se zahvalio svim radnicima na strpljenju dodavši da sadašnje rukovodstvo daje sve od sebe da ispravi greške prethodnika i da se rezultati svakim danom viđaju.
 
Troškovi načinjeni tužbom 159 radnika za neisplaćena sredstva za javni prevoz iznosili su 10 miliona dinara, i oni su takođe izmireni. Kako bi sugrađani uvideli koliko je to značajna suma, pokazuje podatak da je toliko koštala dogradnja objekta vrtića na objektu „Sunce“,a ta sredstva bi bila dovoljna i za rekonstrukciju odmarališta u Sutomoru kao i potpunu rekonstrukciju svih seoskih ambulanti u opštini Inđija.

PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
16 °C 1013 mb 82 % 3 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
PitajteDirektore.aspx
http://www.kzmindjija.com
http://www.rfapv.rs/index.html
/upload/2017/Слике/Разно/Распоред ДДК 18.jpg
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija