Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

06.10.2017

Inđiji priznanje „Brand Leader Award 2017“

Da Inđija ima zanimljivih turističkih sadržaja i lokacija koje može ponuditi pokazuje priznanje „Brand Leader Award 2017“ dobijeno na 7. Biznis konferenciji „Turističko tržište Jugoistočne Evrope“ koja se održala pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacije Republike Srbije. Opština Inđija je proglašena za lidera u postavljanju novih standarda u konkurentnosti kroz organizacionu i operativnu izvrsnost, kontinuirane inovacije i investicije, kao i multidisciplinarnost turističkih sadržaja.

Opština Inđija je na konferenciji dala akcenat na promociji Dunavske obale, rekla je Maja Bošnjak, direktorica Turističke organizacije opštine Inđija. „Dunav je naša najznačajnija prirodno-turistička vrednost. U poslednje vreme se tu značajno izdvojila Krčedinska ada, kao eko-turistička destinacija i primer održivog razvoja turizma. Radili smo mnogo na promociji, što je rezultiralo velikim interesovanjem turista“, izjavila je Bošnjak.

Dosadašnja prepoznatljivost Inđije ogledala se u privrednom razvoju i povoljnoj poslovnoj klimi, a intezivne aktivnosti lokalne samouprave da se i druge oblasti istaknu kao deo potencijala koje doprinosu ukupnom razvoju opštine rezultirale su ovim priznanjem.

Po rečima predsednika opštine Inđija Vladimira Gaka, dobijanje nagrade u sferi turizma doprineće razvoju turističke ponude i prepoznatljivosti kod turista koji posećuju ovaj deo Srbije. „Opština Inđija ima zaista veliki turistički potencijal a nama je da ga u što većoj meri stavimo na raspolaganje građanima Inđije i svima koji dolaze i prolaze kroz našu opštinu. Osim privrednog potencijala po kome smo prepoznatljivi, svakom ko nas poseti imamo da ponudimo i nešto drugo, nešto što se zove „lek za dušu“, što se zove odmor i dobra hrana i ono što je najvažnije-dobri i gostoprimljivi ljudi“, istakao je Gak

Na konferenciji su se predstavili brojni gradovi, hoteli, turističke agencije i kompanije koje svojim ponudama i reputacijom predstavljaju najznačajnije činioce u turističkom i poslovnom svetu ovog dela Evrope.

Sedma po redu Biznis konferencija održana je u beogradskom Sava centru a organizator je kompanija Mass Media International.  

Slike možete pogledati ovde.PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
10 °C 1013 mb 82 % 2 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
PitajteDirektore.aspx
http://www.kzmindjija.com
http://www.rfapv.rs/index.html
/upload/2017/Слике/Разно/Распоред ДДК 18.jpg
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija