Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

19.09.2017

IGB Automotive Comp obeležava 10 godina uspešnog poslovanja

Nemačka kompanija IGB Automotive Comp obeležiće u četvrtak, 21.09.2017. godine, deset godina uspešnog poslovanja u prostorijama kompanije u Inđiji. Na svečanoj ceremoniji, pored generalnog direktora kompanije Jozefa Hilmera i generalnog menadžera Dalibora Berića, prisustvovaće Katrin Čiganovski, šef privrednog odeljenja ambasade Savezne Republike Nemačke, predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež i predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

IGB Automotive Comp je jedna od najvećih grinfild investicija u Srbiji i najveći poslodavac u opštini Inđija koji zapošljava 2300 radnika, uglavnom žena. Godišnje se proizvode 24 miliona proizvoda a vrednost dosadašnje investicije iznosi 16 miliona evra.  Koliko su njihovi proizvodi zastupljeni pokazuje podatak da drže 30% svetskog i 44% evropskog tržišta u proizvodnji grejača za sedišta.

Osnovana 2007. godine, kompanija IGB Automotive Comp svake godine beleži značajan rast proizvodnje grejača za sedišta, volane, senzora za okupiranost sedišta automobila, kablove za grejače sedišta i električnih kontrolnih jedinica. Proizvodni pogoni nalaze se u Nemačkoj, Češkoj, Kanadi, Meksiku, Kini i Srbiji. Na teritoriji Srbije, odnosno opštine Inđija, kompanija ima svoju proizvodnu jedinicu koja ujedno predstavlja i prvu po veličini, broju zaposlenih i ostvarenoj realizaciji u Bauerhin grupi.


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
1 °C 1007 mb 93 % 1 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
PitajteDirektore.aspx
http://www.kzmindjija.com
http://www.rfapv.rs/index.html
/upload/2017/Слике/Разно/Распоред ДДК 18.jpg
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija