Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

06.09.2017

Počinje 2. Međunarodni festival kratkometražnog filma „Short cut“

Udruženje za medijsku afirmaciju „MAT“ iz Inđije organizuje drugi po redu Međunarodni festival kratkometražnog filma „Short cut“ koji će se održati od 8. do 10. septembra 2017. godine. U toku tri festivalska dana publika i gosti imaće prilike da pogledaju oko 30 filmova iz Srbije i inostranstva koji su se ove godine našli u takmičarskoj konkurenciji u kategorijama: turizam, ekologija i život.

Stručni žiri dodeliće prve nagrade u sve tri kategorije kao i Gran Pri festivala. Na festivalu će takođe biti dodeljena i specijalna nagrada žirija. Svečano otvaranje festivala zakazano je za petak, 8. septembra, u 20 časova na letnjoj pozornici kod Kuće Vojnovića, gde će se odvijati projekcije sva tri dana Festivala.

U okviru ceremonije otvaranja biće prikazan film „Zašto je Dragan napravio orkestar“ produkcijske kuće  „Rezon“ iz Novog Sada. Drugog dana, 9. septembra, od 19 sati u galerijskom prostoru Kuće Vojnovića biće otvorena izložba fotografija „Objektiv(ni)“ na kojoj će se predstaviti 15 autora iz Srbije i regiona a nakon toga i projekcije filmova. U subotu nakon projekcije filmova, uslediće proglašenje pobednika, svečana dodela nagrada i zatvaranje festivala.  Gosti festivala imaće priliku da se u okviru svog boravka u Inđiji upoznaju sa turističkim potencijalima opštine Inđija a sve u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Inđija.

Festival „Short cut“ odvija se pod pokroviteljstvom opštine Inđija uz podršku Turističke organizacije opštine Inđija i Kulturnog centra Inđija.
arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
25 °C 1004 mb 65 % 3 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
PitajteDirektore.aspx
http://www.kzmindjija.com
http://www.rfapv.rs/index.html
/upload/2017/Слике/Разно/Распоред ДДК 18.jpg
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija