Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

31.08.2017

Svečanim otvaranjem novih prostorija vrtića upisano više od 100 dece

Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak i direktorica predškolske ustanove „Boško Buha“ Jelena Kresoja, svečano su otvorili nadograđene prostorije u objektu „Sunce“ u Inđiji. U nova tri boravka veličine oko 300 kvadratnih metara upisano je više od 100 novih mališana koji će pohađati predškolsku nastavu sa svojim vršnjacima. Osim novih prostorija, najmlađe sugrađane čeka potpuno novi park opremljen savremenim mobilijarom koji ispunjava sve bezbednosne standarde.

Direktorka predškolske ustanove Jelena Kresoja izrazila je zadovoljstvo izvršenim radovima. „Danas je veliki dan za našu ustanovu jer smo novim objektom dobili odlične uslove za boravak naših mališana kao i za rad vaspitačica. Ovaj projekat je dokaz da se zajedničkim radom ustanove i lokalne samouprave može doći do načina da se poveća obuhvat dece koja će pohađati vrtić. U narednom periodu nastojaćemo da se širimo i povećamo broj upisane dece“, izjavila je Kresoja.

Vrednost izvršenih radova iznosi oko 10 miliona dinara, dok je za uređenje parka i opremanje mobilijarom izdvojeno 2,8 miliona dinara.

Kako je naveo predsednik opštine Vladimir Gak, prostorije u kojima će deca boraviti izgrađeni su po najsavremenijim standardima i poseduju najkvalitetniju opremu koja zadovoljava sve bezbednosne kriterijume. „Nadam se da će naši mališani ovde uživati i da će biti sve više dece u našim vrtićima. Ono što čvrsto obećavamo jeste da će uskoro krenuti izgradnja novog velikog vrtića kod hrama Svetog cara Konstantina i carice Jelene. Izrada projektne dokumentacije je pri kraju i završetkom vrtića opština Inđija postaće jedna od retkih u Srbiji koja neće imati problem sa prijemom dece u predškolsku ustanovu“, istakao je Gak.

Gak se takođe zahvalio osoblju vrtića i roditeljima koji su se prethodnih nedelja sami organizovali i izvršili manje građevinske radove za proširenje prostorija i poboljšanje uslova za boravak dece u objektu „Neven“. Kako je naveo, ovakvi primeri trebaju biti paradigma za sve ljude koji žele da opština napreduje i predstavlja dokaz da se sa malo dobre volje mogu uraditi mnoge pozitivne stvari.

Iako zvuči neverovatno, predškolska ustanova do sada nije imala zbornicu u kojima su se vaspitači skupljali i pravili  sastanke. U novoizgrađenom objektu konačno je rešen i taj nedostatak.

Slike sa svečanog otvaranja možete pogledati ovde.

 PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
15 °C 1008 mb 72 % 6 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
PitajteDirektore.aspx
http://www.kzmindjija.com
http://www.rfapv.rs/index.html
/upload/2017/Слике/Разно/Распоред ДДК 18.jpg
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija