Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

25.08.2017

Inđijski strelci ne prekidaju sa aktivnostima

Odmah po završetku najuspešnije sezone u gađanju malokalibarskim oružjem u međunarodnom programu, u streljačkom klubu Mladost otpočeli su radovi u streljani kako bi se ovaj prostor uskladio sa odredbama novog Zakona o oružju i Pravilnika za bezbedan smeštaj i čuvanje oružja i municije. U tu svrhu magacin oružja i municije je odvojen od svlačionice a za ovu prostoriju su nabavljena i ugrađena atestirana protivpožarna vrata. Takođe, razvod električne instalacije je usklađen sa propisima za ovakve objekte.

Pošto za takmičare Mladosti, faktički nema letnje pauze, radovi u streljani su se odvijali uporedo sa treninzima pa uslovi za trening nisu bili baš adekvatni ali su se, uz veliku posvećenost takmičara, ipak odvijali po planu,  dva puta dnevno. U isto vreme od 03. do 10. avgusta, na kampu streljačkog saveza Srbije u Karatašu učestvovala su tri naša takmičara: Gaćeša Dimitrije, Bojić Strahinja i Lukač Jovan.

U klubu očekuju da do kraja godine u streljanu stigne i instalira se nova elektronska meta vredna 2.500 evra koju svojim sredstvima nabavlja i ustupa klubovima Streljački savez Vojvodine. Nabavka meta je u toku a sa njenim postavljanjem u Inđiji će se znatno poboljšati uslovi za trening naših najboljih takmičara. Klub je u obavezi da za metu nabavi jedan lap top računar a još jedan lap top je potreban za zamenu već dotrajalog računara na streljačkom trenažeru SKAT. Ukupna vrednost izvedenih radova i potrebne opreme iznosi oko 200.000 dinara što je izuzetno veliki iznos za klub sa prilično skromnim budžetom. Ipak, uz veliki trud i posvećenost članova, uprave i prijatelja kluba, radovi su obavljeni a nazire se i rešenje za nabavku računara. U  klubu očekuju da se sva potrebna oprema kompletira do početka oktobra, odnosno do početka gađanja vazdušnim oružjem. Uprava kluba je zahvalna svima koji su, ili će tek, svojim radom, donacijama ili na drugi način, pomoći da se streljana uredi i uskladi sa propisima iz ove oblasti.

U klubu će, sa svoje strane, nastojati da takmičarski rezultati rastu i da streljana i dalje bude mesto okupljanja dece i omladine i mesto gde će se razvijati sve pozitivne osobine ličnosti potrebne za uspešnu sportsku karijeru ali i za svakodnevni život i rad.
arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
25 °C 1004 mb 65 % 3 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
PitajteDirektore.aspx
http://www.kzmindjija.com
http://www.rfapv.rs/index.html
/upload/2017/Слике/Разно/Распоред ДДК 18.jpg
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija