Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

25.07.2017

Snažna finansijska injekcija za izgradnju novog bunara

Opština Inđija dobila je od Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine 27.171.573,05 dinara bespovratnih sredstava za sufinansiranje projekta izgradnje baterije 25 na inđijskom izvorištu, sa poveznim cevovodima i hidromašinskim i električnim radovima. Ukupna vrednost projekta iznosi skoro 34 miliona dinara, a konkursom za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti vodosnabdevanja i zaštita voda Uprava za kapitalna ulaganja učestvuje sa 80% a Opština Inđija sa 20 odsto sredstava.

Izgradnja novog bunara je strateški izuzetno značajan projekat jer se time dodatno povećava stabilnost vodosnabdevanja u celoj opštini, drugo, obezbeđuje se dovoljna količina vode za puštanje fabrike vode u probni rad kao i za zadovoljavanje potreba novih investitora koji su došli i koji se očekuju u narednom periodu.

Vlada AP Vojvodine i Uprava za kapitalna ulaganja su prepoznali strateški interes opštine Inđije za završetak prioritetnih infrastrukturnih projekata i odobravanjem sredstava dali snažan impuls ekonomskom razvijanju inđijske opštine.

Lokalna samouprava je pokazala agilnost u izradi projekta imajući u vidu da nije zatečen nijedan prilikom prošlogodišnje smene rukovodstva. Inače, u toku su u izradi mnogobrojni strateški projekti čija se realizacija očekuje u skorije vreme a koji će značajno podići kvalitet života svih građana opštine Inđija.


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
25 °C 1004 mb 65 % 3 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
PitajteDirektore.aspx
http://www.kzmindjija.com
http://www.rfapv.rs/index.html
/upload/2017/Слике/Разно/Распоред ДДК 18.jpg
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija