Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

10.07.2017

Savremeni košarkaški teren za nove pobednike

Inđija je u nedelju bila glavno mesto okupljanja ljubitelja košarke iz ovog dela Srbije. Miroslav Raduljica je sa predsednikom opštine Vladimirom Gakom svečano otvorio renovirani teren za košarku koji od sada nosi njegovo ime.

Prvi centar reprezentacije naše zemlje i vicešampion sveta dočekan je sa velikim oduševljenjem. Sugrađani su napravili sjajnu atmosferu, ponosni na novi teren i na svog predstavnika u dresu Orlova. Poželeli su mu sreću na Evrobasketu, a on njima da baš na ovom terenu stasaju novi reprezentativci.

„Ovo je zaista odlična akcija i znam koliko je značajna za klince u Inđiji. Da sam ja imao ovakav teren, možda bih bio još bolji igrač! Šalu na stranu, zaista mi je velika čast što teren nosi moje ime, i nadam se da će inspirisati mnoge da se uvek trude i naravno da se bave sportom, bilo rekreativno ili profesionalno. Zahvaljujem se Opštini Inđija i kompaniji Mocart na zaista odlično urađenom poslu za moje sugrađane“, rekao je Raduljica. 

Opština Inđija je sa kompanijama Mocart i Plastik Gogić udružila snage kako bi današnji teren izgledao savremeno i dostupno za sve sportiste.

„Posle nekoliko godina zapuštenosti uspeli smo da izdvojimo značajna sredstva za rekonstrukciju košarkaškog terena kod Doma. Ovo je početak realizacije plana da obnovimo sve sportske terene u našoj opštini kako bi sportistima i svim sugrađanima pružili što bolje uslove za bavljenje sportom i rekreacijom. Promocijom sporta promovišemo zdrav način života, viteško nadmetanje i pobednički mentalitet, a to je naročito važno za omladinu koja je naša budućnost. Želeo bih da naglasim da košarkaško igralište ne bi danas lepo izgledalo da svoj doprinos nisu dali kompanije Mocart i Plastik Gogić. Uveren sam da će se na ovom savremenom terenu stvarati novi šampioni inspirisani našim Inđinčaninom i reprezentativcem Miroslavom Raduljicom“ istakao je Vladimir Gak, predsednik opštine Inđija. 

Nakon svečanog otvaranja odigrana je revijalna utakmica mladih nada inđijskih košarkaša, a posle toga je organizovano takmičenje u šutiranju trojki. Najbolji „trojkaš“ je bio bivši inđijski košarkaš Vukan Živković. Raduljica je ispratio bravure naslednika, kao i veštine trojkaša, a najuspešnijima je uručio i nagrade. 

Kompanija Mocart je do sada  učestvovala u akciji obnove košarkaških terena u 42 grada širom Srbije

„Miroslav Raduljica inspiriše generacije koje dolaze svojom energijom i posvećnošću, zajedno sa ostalim reprezentativcima doneo je neverovatne uspehe srpskoj košarci. Posebno nam je drago što smo sa Opštinom Inđija uspeli da u potpunosti rekonstruišemo teren u njegovom mestu. Našom akcijom želimo da popularizujemo sport, da podržimo košarku kako bismo ostali na putu uspeha. Mladim nadama igre pod obručima je potrebna podrška, tereni u blizini i dobri uslovi, kako bismo nastavili da se radujemo novim medaljama naše košarke“, istakla je Sonja Savić, menadžer za odnose sa javnošću kompanije Mocart.
arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
15 °C 1008 mb 72 % 6 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
PitajteDirektore.aspx
http://www.kzmindjija.com
http://www.rfapv.rs/index.html
/upload/2017/Слике/Разно/Распоред ДДК 18.jpg
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija