Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

11.05.2017

Najboljim studentima uručene opštinske stipendije

Ugovore o stipendiranju u iznosu od 10.000,00 dinara mesečno i pohvalnicu za izuzetan uspeh u školovanju dobilo je osamdeset i troje najboljih studenata opštine Inđija. Prilikom svečanog uručenja, predsednik opštine Inđija Vladimir Gak rekao je da je veoma ponosan što Inđija ima veliki broj vrednih, pametnih i talentovanih studenata koji na najbolji način predstavljaju, kako sebe, tako i opštinu Inđija. Iako je stipendija za ovu godinu povećana sa 7.500,00 na 10.000,00 dinara, Gak je najavio dodatno povećanje na 12.000,00 dinara za narednu školsku godinu.

„Svakako to nije osnovni motiv za učenje, obrazovanje i za završetak fakulteta, ali ako bar u nekom, makar jednom procentu doprinese da neko ima motiv više, da sa tim sredstvima može nešto da uradi, nama će biti zaista zadovoljstvo“, istakao je Gak, dodajući da iako je teško stanje u budžetu, na obrazovanju ne sme da se štedi jer su studenti nešto najbolje što opština Inđija ima i u njih se mora konstantno ulagati.

Predsednik je obraćajući se studentima rekao da je opština mesto gde će uvek naići na podršku i pomoć, ali ih je takođe pozvao da uzmu aktivno učešće u rad lokalne samouprave kako bi zajednički doprineli razvoju opštine. Isto tako, u toku je izrada nacrta plana o tome kako zadržati najbolje studente i pružiti im šansu da svoje potencijale materijalizuju u inđijskoj opštini.

Da podsetimo, krajem marta su uručeni laptop računari najboljim srednjoškolcima i, po prvi put, najboljim sportistima i učenicima koji su ostvarili zapažene rezultate na državnim takmičenjima. 


Slike možete pogledati ovde.


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
22 °C 1011 mb 73 % 2 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
PitajteDirektore.aspx
http://www.kzmindjija.com
http://www.rfapv.rs/index.html
/upload/2017/Слике/Разно/Распоред ДДК 18.jpg
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija