Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

23.04.2017

Održano prvenstvo Vojvodine u streljaštvu

Na prvenstvu Vojvodine vazdušnom puškom u streljaštvu -  nacionalni program, streljački klub Mladost nastupio je sa svojim takmičarima u svim kategorijama(ukupno 25 nastupa) a plasman među prve tri ekipe ostvaren je u svim kategorijama: pionirke i seniorke su osvojile bronzu, juniori i juniorke srebro a titulu šampiona su osvojili pioniri i seniori.

Pravi tragičari su juniori jer su titulu izgubili za svega dva kruga od komšija iz Stare Pazove. U pojedinačnoj konkurenciji medalje su osvojili pionir Strahinja Bojić koji je zlato izgubio u zadnjoj seriji postigavši rezultat isti kao i šampion Erdei Petar – 184 kruga. Junior Dimitrije Gaćeša osvojio je srebrnu medalju dok je senior Dušan Vikmirović osvojio titulu šampiona.

Prvenstvo Vojvodine je organizovano u dva grada, tako da je za pionire domaćin bio Zrenjanin, dok su juniori i seniori nastupali u Pančevu.

U Smederevu se 22. i 23. aprila održava ovogodišnje ekipno prvenstvo Srbije a seniori, juniorke i pioniri „Mladosti“ su branioci titule ekipnih šampiona Srbije. Takođe, u klubu su već otpočeli treninzi za nastupajuću sezonu malokalibarskim oružjem a prvo takmičenje MK puškom je zakazano u Novom Sadu 29. aprila.
arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
22 °C 1011 mb 73 % 2 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
PitajteDirektore.aspx
http://www.kzmindjija.com
http://www.rfapv.rs/index.html
/upload/2017/Слике/Разно/Распоред ДДК 18.jpg
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija