Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

31.03.2017

Nova saobraćajnica za nove investitore

Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak otvorio je danas saobraćajnicu dužine 1200 metara na lokaciji 15 u severoistočnoj industrijskoj zoni. Završetkom puta sa pratećom infrastrukturom stvorili su se svi preduslovi za dovođenje novih investitora i to na opštinskim parcelama. Za oko mesec dana se upravo na toj lokaciji očekuje početak izgradnje fabričkog postrojenja kompanije „Quass“ koja će proizvoditi kvas i bezalkoholna pića.

Predsednik Gak je rekao da se izgradnjom saobraćajnice povećala atraktivnost industrijske zone kao i da će se na toj lokaciji, pored novih proizvodnih pogona, izgraditi i carinska zona. „Danas možemo reći da je ova industrijska zona komunalno opremljena i siguran sam da će se investitori od sada mnogo brže opredeljivati da ulažu u našu opštinu. Puštanjem saobraćajnice, povoljnim geografskim položajem i izgradnjom carine, Inđija postaje najbolja i najatraktivnija destinacija za investiranje u Srbiji“, istakao je Gak. Po njegovim rečima, sređivanje industrijske zone je jedan od mera koje lokalna samouprava čini sa ciljem da Inđija bude po meri svakog investitora ali i korak ka ispunjenju cilja da će do 2020. godine postati najveće sremsko gradilište.

Vrednost izgrađene saobraćajnice iznosi 43,6 miliona dinara. Uskoro se kreće sa asfaltiranjem drugog kraka saobraćajnice koja će ići paralelno sa prugom a polovina sredstava je obezbeđena od Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine.

arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
22 °C 1011 mb 73 % 2 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
PitajteDirektore.aspx
http://www.kzmindjija.com
http://www.rfapv.rs/index.html
/upload/2017/Слике/Разно/Распоред ДДК 18.jpg
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija