Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

21.03.2015

FK Inđija: Novi izazovi u Kraljevu

Pred Fudbalskim klubom „Inđija“ je drugo gostovanje od starta proletnog dela prvoligaške sezone. Njih put u nedelju 22. marta vodi u Kraljevo.

Iz prve dve utakmice ‘zeleno-beli’ izlaze sa polovičnim uspehom. Poraz u Užicu je bio bolan, više zbog načina na koji je doživljen, nego zbog loše igre. Ta dobra igra iz drugog poluvremena je donela i jedan postignuti gol, koji je bio nedovoljan bar za remi (2 : 1 za „Slobodu“).

Ali, ta igra je bila nagoveštaj dobre igre na utakmici koja je odigrana u tzv. radnoj sredi iza nas. „Inđija“ je savladala „Moravac Orion“ iz Mrštana, rezultatski ubedljivo sa 3 : 0. Junak utakmice je svakako bio mlađani Aleksandar Dimitrić, strelac dva gola. Ipak, ono što i posebno raduje je podatak da je domaćin u tom meču u svakom trenutku znao šta hoće i što je još važnije, znao je način kako želju da pretvori u pobedu.

Utakmica sa „Orioncima“ je arhivirana, a misli su okrenute ka Kraljevu. Retko su ‘zeleno-beli’ iz ovog grada dolazili sa uzdignutom glavom, a „Sloga“ je sada u položaju u kakvom su Inđijci bili u prošloj sezoni. U borbi za goli prvoligaški život. Trener Inđije Miloš Veselinović zna u kakvim problemima se nalaze igrači „Sloge“, a to ističe sledećim rečima:

„Znamo kakva nas utakmica očekuje. Sloga je u sličnoj situaciji kao i mi prošle godine. Imali smo malo vremena za pripreme za tu utakmicu, ali sam ubeđen da smo spremni za tu utakmicu i da ćemo dati sve od sebe da se vratimo sa povoljnim rezultatom iz Kraljeva“, izjavio je Miloš Veselinović.

Meč u Kraljevu igra se u nedelju 22. marta od 14.30 sati.


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
12 °C 1015.9 mb 54 % 3 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija